MENFA 16 YILDIR SİZLERLE 0212 - 325 62 90 / 0212 - 659 62 90 / 0537 - 559 46 48 MENFA

Anasayfa


     AKAÇ OTM.ANFİ KONTROL CİHAZI

   
Ürün Özellikleri
ZİLENYUM ZİL PROGRAMI İLE ÇALIŞIR
        Detaylar
 
 
Detaylar

AKAÇ OTOMATİK ANFİ KONTROL CİHAZI 

ZİLENYUM ZİL PROGRAMI İLE BİRLİKTE ÇALIŞIR.

ANFİNİZİN SÜREKLİ AÇIK KALMASINI ÖNLER.

ANFİNİZİ SADECE ZİL VAKTİ GELDİĞİNDE OTOMATİK OLARAK AÇAR VE ZİLİ ÇALDIKTAN SONRA YİNE KAPATIR. 

NEDEN "AKAC" KULLANMALIYIM?

1)      Amfiyi açma kapama işi tamamen bilgisayarın kontrolünde olacaktır. Bu işle bir kişinin ilgilenme zorunluluğu ortadan kalkacak dolayısıyla da sistem hiçbir zaman aksamayacaktır.

Her sabah geldiğinizde ilk çalma işlemi yapılmadan önce amfiyi açıp son çalma işleminden sonra kapatmak ve akşam eve giderken acaba kapattım mı diye düşünmek zahmetine katlanmak zorunda değilsiniz. AKAC sayesinde herhangi bir şey çalınacağı zaman bilgisayar komut verecek ve amfi açılacaktır. Çalma işlemi bittiğinde de AKAC otomatik olarak amfiyi kapatacaktır. 

2)      Amfiniz açıkken hoparlörlerden cızırtı ve buna benzer sesler geliyorsa AKAC tam size göre demektir. Amfi sadece bir şey çalacağı zaman açılıp çalma işlemi sonunda kapanacağı için tüm olumsuz sesler önlenmiş olacaktır.

3)      Amfiniz sürekli açık kalmaya uygun olmayabilir. Sürekli çalışmadan dolayı ısınma ve benzeri problemler AKAC varsa başınızı ağrıtmaz.

4)      Yıldırım, şimşek gibi doğa olayları sırasında ya da şebekeden kaynaklanan voltaj değişimlerinde her elektronik aletin olduğu gibi amfinin de etkilenme riski büyüktür. Fakat AKAC kullanıyorsanız amfi sadece çalma süresi kadar açık kalacağından etkilenmesi büyük ölçüde azaltılmış olur. Çalma işlemi sırasında oluşabilecek bir şebeke probleminde ise AKAC amfinizin önünde bir koruma devresi görevi yapacak ve amfinize zarar gelme ihtimalini en aza indirecektir.

5)      Amfiyi Anons ve benzeri durumlar için kullanmak istediğinizde AKAC’ın ön kısmında bulunan düğmeyi “Her zaman açık” konumuna getirmek yeterli olacaktır. Siz işinizi bitirene kadar amfiniz açık kalmaya devam edecektir. Düğme Bilgisayardan Kontrol tarafına alındığında kontrol yine bilgisayara geçecek ve amfi otomatik açılıp kapanır hale geri dönecektir.

6)      Amfi sürekli açık kalmadığı için enerji tasarrufu sağlanır. AMFİNİZİN ÖMRÜ UZAR.